Ορισμένα νέα renders δημοσιεύθηκαν πριν από λίγες ημέρες, που λέγεται ότι παρουσιάζουν το επερχόμενο flagship smartphone της LG από όλες του τις πλευρές. Σε αυτά βλέπουμε τη συσκευή να έχει εγκοπή και μια οθόνη η οποία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με το phonearena.com, οι διαστάσεις της λέγεται ότι θα είναι 153.2 x 71.9 x 8.2 mm, επομένως θα είναι λίγο πιο ψηλό και με λίγο μεγαλύτερο πάχος από το LG G6. Θα εξοπλίζεται με Snapdragon 845, θα προσφέρει ως 6GB RAM και 128GB storage. Αναμένουμε, η εταιρεία να το παρουσιάσει επίσημα, τον ερχόμενο Μάιο, ενώ φήμες το θέλουν να περιλαμβάνει τη δυνατότητα να κρύβεται η εγκοπή αν δεν θέλουν να την βλέπουν οι χρήστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗphonearena.com
Προηγούμενο άρθροΟ αισθητήρας των 120MP από την Canon μπορεί να μεγεθύνει μια φωτογραφία καλύτερα από το CSΙ
Επόμενο άρθροGalaxy S9 Intelligent Scan vs iPhone Face ID
valadis.k
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.