Δυο φωτογραφίες από αυτό που μοιάζει να είναι το Google Pixel 3XL διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες αυτές ανέβηκαν πρώτα στο XDA Developers και στη συνέχεια στο AndroidPolice. Το εξωτερικό design του smartphone, τα στερεοφωνικά ηχεία, η εγκοπή και η οπίσθια κάμερα, συμβαδίζει με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αντί για την υπογραφή της Google, το G, η συσκευή φέρει ένα διαφορετικό έμβλημα στο πίσω μέρος, κάτι που ενδεχομένως δείχνει ότι δεν πρόκειται για τελικό προϊόν.

Στο μπροστινό μέρος, φέρει διπλή κάμερα, μέσα στην εγκοπή, αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι είδους αισθητήρας θα χρησιμοποιηθεί. Ακόμη και αν αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα πρώιμο Pixel 3XL smartphone, ίσως δεν ανταποκρίνονται στο ολοκληρωμένο design της συσκευής. Ακολουθούν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.