Στο event που θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S21 και μαζί τους περιμένουμε να λανσάρει και τα Samsung Galaxy Buds Pro.

Το design τους έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, αλλά από χαρακτηριστικά ξέρουμε ελάχιστα. Πηγές εντόπισαν τα νέα TWS ακουστικά στα apps της εταιρείας και αποκάλυψαν τρία βασικά χαρακτηριστικά τους.

Τα Samsung Galaxy Buds Pro θα υποστηρίζουν Active Noise Cancellation και Ambient Sound πολλαπλών επιπέδων, θα έχουν Voice Detection χαρακτηριστικό που θα ενεργοποιεί αυτόματα το Ambient Sound, και θα υποστηρίζουν 3D Spatial Audio με Head Tracking.

Το πιο ενδιαφέρον από τα τρία χαρακτηριστικά είναι το 3D Spatial Audio που προσομοιώνει ένα surround sound system αλλάζοντας την κατεύθυνση από την οποία έρχεται ο ήχος με βάση την κατεύθυνση του κεφαλιού και τη θέση του τηλεφώνου. Δυστυχώς, θα λειτουργεί μόνο με Samsung smartphones που τρέχουν Android 11.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.