Ξέρουμε πλέον πολλά για τα Samsung Galaxy S21. Έχουν διαρρεύσει χαρακτηριστικά, renders, και ένα σωρό άλλες πληροφορίες. Τώρα, ξεκίνησε ο κύκλος των επιβεβαιώσεων, μετά την αποκάλυψη των καμερών, διέρρευσαν επίσημα βίντεο που επιβεβαιώνουν το design των flagships και τα ονόματα τους.

Σε γενικές γραμμές δεν έχουμε να πούμε πολλά, στα βίντεο βλέπουμε το ανανεωμένο module, που στα Galaxy S21 και S21+ έχει διαφορετικό χρώμα από το τηλέφωνο, και εν μέρη το συνολικό design. Εκτός από το design έχουμε τα ονόματα που τελικά θα είναι S21, S21+, και S21 Ultra.

Στα module ξέρουμε ότι θα υπάρχουν δύο συνδέσεις, μία για τα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21+, και μία για το Galaxy S21 Ultra. Τα μικρά της σειράς θα έχουν τριπλό σύστημα με δύο 12MP κάμερα και ένας 64MP τηλεφακό, η μία από τις 12MP είναι ultra wide.

Τώρα, το S21 Ultra θα έχει τέσσερις κάμερες και Laser AF. Οι κάμερες του είναι η 108MP κύρια, μία 12MP ultra wide, ένας 10MP περισκοπικός τηλεφακός με 10x zoom, και ένας μικρότερος 3MP τηλεφακός με 3x zoom.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.