Η Google κυκλοφόρησε τον Chrome 100, την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησής της, σε PC, Mac, Android, iPhone, iPad, και άλλες συσκευές. Ο νέος Chrome διαθέτει την πρώτη σημαντική αλλαγή στο εικονίδιο του προγράμματος από το 2014.

Το νέο design του εικονιδίου το είδαμε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και παρουσιάζει μία γραμμή που ταιριάζει στο Material You της Google, χωρίς σκιές, με απλές γραμμές, και πιο απαλά χρώματα. Το νέο εικονίδιο εμφανίζεται οπουδήποτε υπάρχει συντόμευση ή αναφορά του browser.

Η Google προσθέτει νέες δυνατότητες στο Chrome σε μηνιαία βάση, επομένως οι προσθήκες στο πρόγραμμα περιήγησης έρχονται σταδιακά με τον χρόνο και όχι στα μεγάλα update, αλλά και πάλι, ο Chrome 100 έχει μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές, όπως η επίλυση αρκετών θεμάτων ασφαλείας και 28 επιδιορθώσεις κενών ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.