Η Samsung λάνσαρε την εφαρμογή Camera Assistant πέρυσι ως μέρος της σουίτας Good Lock. Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη μόνο για τα flagship smartphone Galaxy. Ωστόσο, αυτό άλλαξε.

Ο Camera Assistant είναι πλέον διαθέσιμος για τα μεσαίας κατηγορίας Samsung Galaxy A53 και Galaxy A54. Η προστιθέμενη υποστήριξη έρχεται μέσω της έκδοσης 2.0.01.0 της εφαρμογής.

Σε κάθε περίπτωση, ο Camera Assistant σας επιτρέπει να κάνετε μια σειρά από βελτιώσεις στην εφαρμογή κάμερας της Samsung. Αυτές οι μικροαλλαγές περιλαμβάνουν αυτόματη εναλλαγή φακών, προτεραιότητα της ταχύτητας έναντι της εστίασης, και αυτόματο HDR.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια συντόμευση 2x zoom στην εφαρμογή κάμερας της Samsung και μια επιλογή Quick Tap Shutter – λήψη φωτογραφίας μόλις αγγίξετε το κλείστρο και όχι όταν το αφήσετε.

Περιττό να πούμε ότι οι λάτρεις της φωτογραφίας με smartphone που έχουν στην κατοχή τους τα Samsung Galaxy A53 ή A54 θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν την εφαρμογή Camera Assistant. Σημείωση! Το τηλέφωνο πρέπει να τρέχει One UI 6.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.