Η Samsung έχει διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στη διάθεση ενημερώσεων. Μάλιστα, τα πηγαίνει τόσο καλά που ορισμένες φορές κυκλοφορεί τα μηνιαία security patch του Android πριν και από τη Google.

Αν και παρουσίασε μικρή καθυστέρηση τον Ιούνιο, διότι επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία ορισμένων σημαντικών fix και βελτιώσεων για τις συσκευές της, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επέστρεψε δυναμικά τον Ιούλιο.

Τώρα, ξεκινάει το ίδιο δυναμικά και τον Αύγουστο. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το update στο Galaxy S20 FE LTE, κάνοντας το μοντέλο το πρώτο τηλέφωνο που λαμβάνει αυτήν την ενημέρωση.

Λίγες ημέρες μετά, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια διαθέτει το update Αυγούστου και στη 5G έκδοση του Fan Edition smartphone. Ξεκίνησε από τη Λατινική Αμερική και σιγά σιγά θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Το update έχει πάνω από 70 fix για κενά ασγαλείας που βρέθηκαν σε Galaxy smartphones και tablets, δεν περιέχει οποιοδήποτε νέο χαρακτηριστικό ή βελτίωση επιδόσεων, και ο αριθμός του firmware για το Samsung Galaxy S20 FE 5G είναι G781BXXS7HWG9.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.