Το Xiaomi Redmi Note 8 κυκλοφόρησε μαζί με το Redmi Note 8 Pro πριν έναν και πλέον χρόνο. Out of the box, τα δύο smartphones έτρεχαν MIUI 10 βασισμένο σε Android 9 και λογικά θα αναβαθμιστούν μέχρι το Android 13 και το MIUI XX – θα δούμε τι θα είναι στη θέση των XX.

Μετά από μία σχετικά μικρή παραμονή στο MIUI 11, το Xiaomi Redmi Note 8 παίρνει επιτέλους το MIUI 12 που είναι βασισμένο σε Android 10, σε όλες τις αγορές, παγκοσμίως. Η ενημέρωση χαρακτηρίζεται ως “stable” και μπορούν να τη λάβουν όλοι οι χρήστες μέσω OTA.

Ο κωδικός έκδοσης είναι V12.0.1.0.QCOMIXM και εκτός από το πολυπόθητο Android 10 φέρνει στο Xiaomi Redmi Note 8 βελτιώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων, και πολλά άλλα. Ως γνωστών, καθώς αυτές οι ενημερώσεις είναι λίγο μεγάλες, καλό είναι να συνδεθείτε σε κάποιο Wi-Fi δίκτυο πριν την κατεβάσετε.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν μου ήρθε η ενημέρωση έκανα 10 φορές έλεγχος για ενημερώσεις και λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις

      • Την εποχή του redmi 4 ήταν η κορυφαία στις αναβαθμίσεις. Τώρα που αναπτύχθηκε και έχει βγάλει ένα σορό μοντέλα έχει γίνει η χειρότερη στην υποστήριξη των προηγούμενων μοντέλων. Είμαι κάτοχος του redmi note 8 και έχω απογοητευτεί πολύ. Πριν είχα Samsung και μάλλον θα ξαναγυρίσω σε Samsung.

  2. Τα έχουν κάνει μπάχαλο . Αν είσαι στην 11.0.11.0 σταθερή δεν μπαίνει η ενημέρωση γιατί έχουν μπλοκαρισμένα τα permissions από την beta παρα μόνο μεσα απο unlock bootloader και fastboot με ότι συνεπάγεται αυτό. Αντίθετα αναβαθμίζονται κανονικά όσοι είναι σε παλιοτερη έκδοση.

    • Φίλε έχεις δίκιο εγώ που χω 11.0.11.0 για κάποιο λόγο όταν φτάνει στο 35 με 45 % με βγαζει αδυναμία λήψης

  3. Καλησπέρα,μπράβο στην πολύ καλή δουλειά που κάνετε.Και στο δικό μου έχω 11.0.12.0,και ακόμη τπτμηπως κάνω κάτι λάθος; πραγματικά πριν με μου 4 πήγαινε αέρα η εταιρεία ,καθόλου ευχαριστημένος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.