Υπάρχουν διάφορα app που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να “αποθηκεύεις” άρθρα με σκοπό να τα διαβάσεις κάποια στιγμή. Όμως η Google αποφάσισε να προσθέσει στον Chrome για Android το χαρακτηριστικό “Read later” που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο.

Το XDA Developers που ανέφερε πρώτο την προσθήκη, διαπίστωσε ότι είναι διαθέσιμο στην τελευταία έκδοση του Chrome 90 στο Canary channel. Άρα, έχουμε ακόμα καιρό μέχρι η εταιρεία να το διαθέσει στην τελική έκδοση του browser.

Η χρήση του είναι πολύ απλή, πατάς παρατεταμένα στο link και βγαίνει ένα pop-up που έχει διάφορες επιλογές. Μία από αυτές είναι το “Read later”, το πατάς και αποθηκεύεις το link στον φάκελο “Reading list” στα Bookmarks. Για να αφαιρέσεις ένα link από τη λίστα πατάς στο μενού και μετά το “Mark as read”.

Μέχρι να βγει στην τελική έκδοση και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι έχουμε καιρό, γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον Chrome 88. Αν όμως θες να το δοκιμάσεις μπες στο “chrome://flags/#read-later” από τον browser και ενεργοποίησε το flag.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.