Χάρη στην υπηρεσία Χάρτης Ευρυζωνικότητας & Μητρώο Δικτύων, την οποία μπορούμε να βρούμε στον σύνδεσμο broadband-assist.gov.gr είναι εφικτό να μάθουμε τις ταχύτητες των ευρυζωνικών συνδέσεων σε όλη την Ελλάδα, που υπάρχει δίκτυο FFTH, εισάγοντας τη διεύθυνσή μας.  Πλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή ανανεώνεται ριζικά και εισάγει και την κινητή τηλεφωνία, επιτρέποντάς μας να βλέπουμε τις ταχύτητες που θα πρέπει να αναμένουμε.

Αν αναζητήσουμε την περιοχή μας στο χάρτη και επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο σημείο μας εμφανίζει ποιοι πάροιχοι κινητής καλύπτουν την περιοχή, αν έχουν 4G ή 5G δίκτυο καθώς και τις εκτιμώμενες ταχύτητες.

Η περιγραφή της εφαρμογής αναφέρει: Με την παρούσα εφαρμογή μπορείτε να δείτε την ευρυζωνική κάλυψη σε όλη την επικράτεια καθώς και να υποβάλετε σχόλια για την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνετε Εισάγετε τη διεύθυνσή σας για να πλοηγηθείτε στο σημείο που θέλετε.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.