Η Google έχει εδώ και χρόνια μία εφαρμογή καιρού, η πρόσβαση στην οποία γίνεται με ποικίλους τρόπους, ανά πλατφόρμα. Στο Android, για παράδειγμα, μπορείς να την ανοίξεις από την αναζήτηση της Google, την εφαρμογή της εταιρείας, και τα λοιπά. Τώρα, ο κολοσσός της αναζήτησης παρουσιάζει μία νέα ανεξάρτητη εφαρμογή καιρού “Weather”.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νέα εφαρμογή καιρού δεν έχει καμία σχέση με την υπάρχουσα που αναφέραμε πιο πάνω, άσχετα αν χρησιμοποιεί τις ίδιες πηγές πληροφοριών. Η παλιά εφαρμογή είναι μία ενσωματωμένη υπηρεσία στο Google app και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Πάμε να δούμε καλύτερα νέα εφαρμογή.

Η νέα εφαρμογή είναι κάτι σαν πρόσθετο για το Ρολόι της Google. Μόλις εγκαταστήσει κανείς το Weather, τρέχοντας το Ρολόι θα δει pop-up που ρωτάει αν θέλει να προσθέσει τον καιρό στις πληροφορίες του ρολογιού και προφανώς ζητάει τις σχετικές άδειες.

Εφόσον συμφωνήσει ο χρήστης σε όλα, κάτω από την ώρα και την ημερομηνία θα δει τον καιρό. Επιπλέον, θα υπάρχουν χωριστές καταχωρήσεις για κάθε ζώνη ώρας έχει προσθέσει ο χρήστης στο Ρολόι της Google. Επίσης, η εφαρμογή προσθέτει τη δυνατότητα να βλέπεις τον καιρό όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και το κλείνεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες Pixels προς το παρόν, όμως σύντομα θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους Android χρήστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.