Τον Νοέμβριο η κινέζικη εταιρεία κυκλοφόρησε τη stable beta έκδοση του Android 11 στα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, προφανώς στην Κίνα. Τώρα ξεκίνησε τη διάθεση και στην Ευρώπη.

Τι σημαίνει ότι είναι stable beta; Πολύ απλά είναι μία δοκιμαστική stable έκδοση που η εταιρεία κυκλοφορεί για να σιγουρευτεί ότι δεν παρουσιάζει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Η διάθεση γίνεται αρχικά σε λίγους χρήστες και όταν η Xiaomi δει ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει θα αφήσει όλους τους χρήστες να κατεβάσουν την ενημέρωση.

Το build έχει κωδικό MIUI 12.2.1.0 RJBEUXM, προφανώς χρησιμοποιεί το MIUI 12, και φέρει το Android 11 στα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 2.9GB γι’ αυτό αν την κατεβάσεις φρόντισε να είσαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi.

Όπως είπα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους χρήστες, αλλά πίστεψε με μπορείς να “πιέσεις” λίγο τα πράγματα κάνοντας συνέχεια έλεγχο για ενημερώσεις. Υπάρχει μία πιθανότητα ο server να στο δώσει. Αν το δοκιμάσεις έχε υπόψη σου ότι παίζει και να σου βγάλει κάποιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.