Η Samsung έχει αποκτήσει μια πολλή καλή συνήθεια και αυτή είναι η διάθεση αναβαθμίσεων, αρκετές μέρες πριν την ώρα τους. Ο τεχνολογικός γίγαντας το κάνει και πάλι και ήδη ξεκίνησε την διάθεση της αναβάθμισης Μαΐου, σύμφωνα με το SamMobile. Όμως αυτή τη φορά η αναβάθμιση ξεκινάει να έρχεται στα πιο φθηνά της μοντέλα, με το Galaxy A10e να είναι το πρώτο που την λαμβάνει.

Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει ήδη για την Κορέα και πολύ σύντομα θα βγει στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με το SamMobile, οι πρώτοι αποδέκτες πήραν την αναβάθμιση στις αρχές της εβδομάδας και είχε build number A102NKOS3CWD1. Με τον Μάιο να έρχεται από την επόμενη δευτέρα, είμαστε αρκετά νωρίς για να έχουμε το changelog της αναβάθμισης, που ακόμα και σήμερα παραμένει μόνο για την Κορέα. Σίγουρα θα έχει αρκετά bug fixes και security fixes, όπως πάντα.

Σχετικά με το Galaxy A10e, θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι οι τελευταίες του αναβαθμίσεις, αφού ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2019 και σύντομα θα κλείσει την 4ετία αναβαθμίσεων που έχει υποσχεθεί η Samsung. Παραμένει όμως εντυπωσιακό, πως μια συσκευή τόσο οικονομική, συνεχίζει να λαμβάνει αναβαθμίσεις 4 χρόνια μετά και αυτός είναι ένας λόγος για να επαινέσουμε την Samsung.

Μπορεί αυτή τη φορά η αναβάθμιση να ξεκίνησε από το μικρότερο τηλέφωνό της, οι ναυαρχίδες όμως παραμένουν προτεραιότητα για την Samsung, οπότε τις επόμενες ημέρες περιμένουμε την παγκόσμια κυκλοφορία της αναβάθμισης για τα Galaxy S23 και Galaxy S22 series. Φυσικά μόλις έρθουν οι αναβαθμίσεις θα σας ενημερώσουμε, όπως πάντα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.