Η Nothing Tech ανακοίνωσε τα ear (2), τον Μάρτιο του 2023. Πρόκειται για το τρίτο ζευγάρι ακουστικών που λανσάρει η εταιρεία και διάδοχο των ear (1) που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021. Από άποψη design δεν έχουν αλλάξει πολλά, όμως σε επίπεδο χαρακτηριστικών έχουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Τα ear (2) υποστηρίζουν LHDC 5.0 audio codec που επιτρέπει το stream Hi-Res ήχου. Συνδέονται σε συσκευές μέσω Bluetooth 5.3 και προσφέρουν νέα προσωποποιημένα προφίλ ήχου που ρυθμίζουν τα ακουστικά σύμφωνα με τα αποτελέσματα ενός σύντομου τεστ μέσω της εφαρμογής Nothing X.

Nothing ear (2) Launch

Επιπλέον, τα Nothing ear (2) προσφέρουν μεταβλητό ANC που μειώνει τον θόρυβο βάσει του ατομικού προφίλ, σε συνδυασμό με το περιβάλλον. Η εταιρεία αναβάθμισε τους 11.6mm drivers με νέο diagram unit φτιαγμένο από γραφένιο και πολυουρεθάνη. Βελτιώσεις έχουμε και στη σύλληψη της φωνής με καλύτερη προστασία από τον άνεμο.

Τα ear (2) υποστηρίζουν επίσης dual pairing, Google Fast Pair, και Microsoft Swift Pair. Σε επίπεδο αυτονομίας, σύμφωνα με την εταιρεία, μαζί με τη θήκη τα ακουστικά προσφέρουν 36 ώρες χρήσης, ενώ φορτίζουν με ταχύτητες 2.5W μέσω USB type-C. Τα νέα ακουστικά έχουν πιστοποίηση IP54 και η θήκη τους IP55.

Nothing ear (2) Black

Στην Ελλάδα η εταιρεία έχει ορίσει την τιμή τους στα 159 ευρώ. Τώρα, λανσάρει μία νέα έκδοση των ακουστικών. Πλέον, τα Nothing ear (2) είναι διαθέσιμα και σε μαύρο χρώμα, βλέπε παραπάνω. Για άγνωστο λόγο, η μαύρη έκδοση κοστίζει 149 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.