Η Huawei λάνσαρε στην Κίνα τα νεότερα TWS ακουστικά της με semi-ear σχεδιασμό που έχουμε δει σε παλαιότερα μοντέλα πριν αρκετό καιρό και τώρα τα βγάζει στις παγκόσμιες αγορές. Τα Huawei FreeBuds 5i έχουν 10mm polymer composite audio driver με εύρος συχνότητας 20Hz έως 40kHz και υποστηρίζουν μέχρι 42dB active noise cancellation.

Τα ακουστικά έχουν transparency και gaming mode για να βεβαιώνουν ότι ο χρήστης ακούει τον κόσμο γύρω του και έχει το χαμηλότερο δυνατό latency όταν παίζει παιχνίδια. Η μπαταρία κάθε ακουστικού είναι στα 55mAh και η θήκη έχει 410mAh μπαταρία. Η αυτονομία με ανενεργό το ANC φτάνει τις 28 ώρες.

Τα Huawei FreeBuds 5i υποστηρίζουν ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση, φορτίζουν πλήρως σε 60 λεπτά ενσύρματα και σε 110 λεπτά ασύρματα, υποστηρίζουν Bluetooth 5.2, σύνδεση σε δύο συσκευές, έχουν πιστοποίηση IP54, ζυγίζουν 4.9 γραμμάρια (η θήκη 33.9 γραμμάρια), στην Κίνα κόστιζαν CNY 599 (~82€) και στην Ευρώπη η τιμή του διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.