Η Huawei καταχώρησε τα FreeLace Pro 2 στην παγκόσμια ιστοσελίδα της. Αυτά τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση, διαθέτουν ελαφριά κατασκευή 34.5 γραμμαρίων, και είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα: Πράσινο και Μαύρο.

Η ευελιξία της ζώνης λαιμού και η ενσωμάτωση τριών μεγεθών μαλακών άκρων αυτιών εξασφαλίζουν καλή εφαρμογή και άνεση στη χρήση για κάθε χρήστη. Επιπλέον, η πιστοποίηση IP55 για αντοχή στο νερό και τις πιτσιλιές τα καθιστούν κατάλληλα για υπαίθριες δραστηριότητες και προπονήσεις.

Στα Huawei FreeLace Pro 2 η ποιότητα ήχου παίρνει σημαντική ώθηση με τη συμπερίληψη 10.8mm dual-magnet dynamic drivers και κωδικοποιητών L2HC και LDAC, εξασφαλίζοντας ήχο υψηλής ανάλυσης. Η τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου, Smart ANC 2.0, προσφέρει τρία mode για προσαρμογή της εμπειρίας ακρόασης ανάλογα με το περιβάλλον. Τα ακουστικά προσφέρουν επίσης AI call noise cancellation για καθαρές κλήσεις, καθώς και σύνδεση δύο συσκευών.

Τα FreeLace Pro 2 προσφερούν έως και 25 ώρες αναπαραγωγής και υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C, παρέχοντας 5 ώρες ακρόασης με μόλις 5 λεπτά φόρτισης. Τα ακουστικά διαθέτουν ενσωματωμένη υποδοχή USB-C μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να τα συνδέσουν στα smartphones Huawei για να ξεκινήσουν τη σύζευξη Bluetooth μέσω του Huawei HiPair.

Huawei FreeLace Pro 2 Launch

Επιπλέον, η θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση των ακουστικών μέσω ενός smartphone, εάν το smartphone υποστηρίζει τη λειτουργία OTG. Ο έλεγχος των Huawei FreeLace Pro 2 είναι ιδιαίτερα εύκολος μέσω μιας σειράς πλήκτρων για τη διαχείριση της μουσικής και των κλήσεων. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα παραμένουν άγνωστες. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτη ό,τι νεότερο προκύψει πάνω σε αυτό το κομμάτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.