Η Google φαίνεται να έχει προσθέσει έναν φυσικό διακόπτη στο Pixel Tablet, σε σχέση με το design που μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Νέα renders δείχνουν το υποτιθέμενο Pixel Tablet, τόσο από μπροστά, όσο και από πίσω. Στην εικόνα της πλάτης μπορούμε να παρατηρήσουμε μία σημαντική αλλαγή.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να εντοπίσετε το νέο διακόπτη στην επάνω αριστερή γωνία του Pixel Tablet. Ο συγκεκριμένος διακόπτης δεν υπήρχε στις εικόνες με τα επίσημα renders του tablet που παρουσίασε η Google στο I/O, πέρυσι.

Το 9to5Google εικάζει ότι ο νέος διακόπτης είναι πιθανότατα ένα φυσικό κουμπί για τη διαχείριση του απορρήτου, το οποίο βρίσκουμε σε πολλές έξυπνες οθόνες και ηχεία.

Δεν είναι μυστικό ότι το Google Pixel Tablet θα λειτουργεί ως tablet και έξυπνη οθόνη – με τη σύνδεση σε ειδική βάση. Η προσθήκη ενός φυσικού διακόπτη για το απόρρητο είναι μία απόλυτα λογική κίνηση, ώστε οι χρήστες να έχουν έναν εύκολο τρόπο να διασφαλίζουν ότι η συσκευή δεν καταγράφει όσα λένε και κάνουμε με τις κάμερες και τα μικρόφωνα της.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την πλευρά της Google σχετικά με τη λειτουργία του νέου διακόπτη, ούτε καν ότι είναι ένα υπαρκτό χαρακτηριστικό. Οπότε, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το Google I/O 2023, όπου η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει τελικά τη συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.