10 χρόνια πέρασαν από τότε που ανέβηκαν τα πρώτα άρθρα στο Techmaniacs.gr και μοιάζει σαν χθες. 15 Μαΐου το 2012 ανέβηκε για πρώτη φορά η σελίδα μας στο διαδίκτυο και όλα αυτά τα χρόνια έχει μας έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, με δεκάδες αποκλειστικά που έκανα το γύρω του διαδικτύου και μας έφερε σε επαφή με τρομερές τεχνολογίες πάντα από την πρώτη γραμμή.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά το Techmaniacs.gr έχει πάνω από το 1/3 του πληθυσμού της χώρας σε αναγνώστες και είναι σταθερά εδώ και δύο χρόνια πρώτο στην προτίμηση του κοινού για την καθαρά τεχνολογική του ενημέρωση.

Όμως, όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα μικρό δωμάτιο, μια κάμερα και ατελείωτες ώρες δουλειάς. Το πρώτο μας review ήταν το Samsung Galaxy SIII και αυτή τη μέρα, που κλείνουμε 10 χρόνια, θέλουμε να το γιορτάσουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε.

Galaxy S22 Plus contest

To Techmaniacs γιορτάζει και προσφέρει ένα Samsung Galaxy S22 Plus, για έναν τυχερό αναγνώστη.

Η διαδικασία είναι απλή. Πατάτε σε μια από τις τρεις επιλογές και συμπληρώνετε το email σας (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) στη πλατφόρμα του gleam και μπαίνετε στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy S22 Plus. Αν θέλετε μπορείτε να πατήσετε και στις τρεις επιλογές για έξτρα συμμετοχές.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 22 Μάϊου 2022, στις 23:59, ενώ ο νικητής θα βγει αυτόματα από την πλατφόρμα του Gleam. Θα ανακοινωθεί με άρθρο την Δευτέρα 23 Μάϊου, ενώ θα ειδοποιηθεί με email για να κανονίσουμε την αποστολή του δώρου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι της Ελλάδας.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού και την επιτυχή αποστολή του δώρου, η λίστα με τα emails και τα ονόματα των συμμετεχόντων θα διαγραφεί.

10 χρόνια λοιπόν και εμείς συνεχίζουμε πιο δυναμικά από ποτέ. Σας ευχαριστούμε όλους που είσαστε δίπλα μας και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια! Φυσικά, ευχαριστούμε και την Samsung Electronics Hellas για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και για το απίστευτο δώρο του διαγωνισμού.

Διαγωνισμός με δώρο ένα Samsung Galaxy S22 Plus

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα αγαπάς αυτό που κάνεις όλα είναι πιό εύκολα! Είτε βρίσκεσαι σε παλάτι είτε είσαι σε ένα δωματιάκι την κάνεις την δουλειά σου
    Σε ευχαριστούμε για το δώρο
    Κινητάρα !!!

  2. Να ήξερες κι εσύ τόσα χρόνια πόσες ώρες μου έχεις κανει παρέα στην δουλειά σε κάτι βραδυνές μου βάρδιες… Να είσαι καλά και να κρατήσεις όσα χρόνια το επιθυμείς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.