Σε περίπου ένα μήνα, η Apple θα ανακοινώσει τη σειρά iPhone 15. Αν και όλα τα μοντέλα αναμένεται να καταφθάσουν με Dynamic Island, τα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν ακόμη πιο λεπτά bezels. Ο yeux1122 δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις διαφορές των iPhone 14 Pro με το iPhone 15 Pro.

Αν και η Apple θα μεταβεί από τα 2.17 mm στα 1.55mm σε bezels, είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως μια σύγκριση δίπλα δίπλα δείχνει ξεκάθαρα τις διαφορές. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο βήμα της Apple στη προσπάθεια να προσφέρει ένα bezel-less iPhone τα επόμενα χρόνια.

Σε περίπου τέσσερα χρόνια θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα πραγματικά bezel-less iPhone, όπου τόσο οι αισθητήρες TrueDepth αλλά και της κάμερας θα βρίσκονται πίσω από την οθόνη. Η εταιρεία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αποφύγει τις curved edge οθόνες, λόγω ότι σπάνε πιο εύκολα και προκαλούν panel distortion.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.