Η Google έχει ξεκινήσει τη μαζική προθήκη χαρακτηριστικών σε όλες τις εφαρμογές της. Μετά από τις αλλαγές στο YouTube, το Meet, το Duo, και πολλά άλλα apps, τώρα πρόσθεσε ένα ακόμα χαρακτηριστικό στο Google Maps.

Όσοι χρησιμοποιούν το Google Maps για να βρίσκουν τον δρόμο τους μπορούν τώρα να ορίσουν το YouTube Music ως default εφαρμογή για την αναπαραγωγή μουσικής, μέσα στο app των χαρτών.

Επίσης, υπάρχει ρύθμιση για να προσθέσεις playback controls κατά τη διάρκεια της πλοήγησης. Τι εννοώ; Αν ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή, όταν επιλέγεις προορισμό και βάζεις το Google Maps να σου δείξει τον δρόμο, κάτω από τις οδηγίες πλοήγησης εμφανίζονται κουμπιά για τον έλεγχο και την αναπαραγωγή μουσικής, από το YouTube Music.

Όλα τα φροντίζει η μαμά Google. Τέρμα πια το ραδιόφωνο, τα USB με τραγούδια, και όλα αυτά τα παρωχημένα μέσα. Τώρα ακούς μουσική μέσα από το “GPS”!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.