Η σειρά Samsung Galaxy S23 ανακοινώνεται την 1η Φεβρουαρίου και σήμερα βλέπουμε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα μεγέθη των εν λόγω συσκευών. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε μας δείχνει πλάι πλάι τις τρεις συσκευές, ενώ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το design.

samsung

Υπάρχει μια σαφέστατη διαφορά μεταξύ του S23 Ultra και των μικρότερων μοντέλων. Τα δυο μικρότερα έχουν πιο οβάλ design σε σχέση με το μεγαλύτερο.

Ίσως και πάλι υποδεέστερη έκδοση τoυ Snapdragon

Εκτός από την μετάβαση εξολοκλήρου στη Qualcomm, οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί μια ειδική έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 ειδικά για τη σειρά Galaxy S23 που θα είναι υπερχρονισμένη. Ωστόσο όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες, φαίνεται ότι η custom αυτή έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 θα έχει παραχθεί από τα εργοστάσια της Samsung. Ο Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ δυνατό chip που παράγεται στα εργοστάσια της TSMC, όπως και ο Snapdragon 8+ Gen 1 ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο δεύτερο μισό του 2022 με εξαιρετικές επιδόσεις που βρέθηκε σε εξαιρετικές συσκευές όπως το OnePlus 10T και Galaxy Z Fold 4.

Κάτι τέτοιο οφείλεται εν μέρει και στην απόφαση της Qualcomm να μεταφέρει την παραγωγή του από την Samsung στην TSMC, με την παραγωγική διαδικασία της τελευταίας να συμβάλλει στις απίστευτες επιδόσεις του και στην εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση.

Αν η Samsung τελικά παράγει την υπερχρονισμένη έκδοση του 8 Gen 2 των S23, την στιγμή που άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιήσουν μια πιο αργή έκδοση του ίδιου chip αλλά από την TSMC, κάτι τέτοιο ίσως βάλει τις ναυαρχίδες της Samsung σε μειονεκτική θέση τόσο από άποψη επιδόσεων και διάρκειας μπαταρίας για ακόμη μια φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.