Οι περισσότεροι πάροχοι έχουν μεγάλες προσφορές για νούμερα που ανήκουν στο δίκτυό τους, όμως αρκετοί έχουν κάνει φορητότητα του αριθμού σε άλλη εταιρία και καταλήγεις να πληρώνεις τσάμπα, θεωρώντας πως ο αριθμός που καλείς είναι στο δίκτυό σου.

Με την υπηρεσία foritotita.gr της EETT, μπορείς να δεις σε ποιο δίκτυο είναι ο κάθε αριθμός που σε ενδιαφέρει. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να ρωτάτε τους γνωστούς σας σε ποιο δίκτυο είναι πριν τους καλέσετε, ενώ δεν θα σας τρώει από την “κάρτα” αν λανθασμένα πιστεύετε πως έχετε χρόνο ομιλίας προς αυτόν τον αριθμό.

Ο πάροχος που εξυπηρετεί τον αριθμό θα εμφανιστεί με μια απλή αναζήτηση και είτε θα είναι ο αρχικός πάροχος που ξεκίνησε ο αριθμός ή ο πάροχος στον οποίο έγινε φορητότητα. Εμείς δοκιμάσαμε αρκετούς αριθμούς που γνωρίζουμε πως έχουν κάνει φορητότητα και βρήκε ακριβώς σε ποιον πάροχο πήγαν.

Δεν θα παίρνουν 7 χρόνια ενημερώσεις όλα τα Galaxy! Ποια μένουν εκτός;

Στην περίπτωση που ο πάροχος αυτός δεν συνδέεται απευθείας στην ΕΒΔΑΦ αλλά μέσω τρίτου παρόχου, επιστρέφεται μόνο το όνομα του τρίτου παρόχου. Αναζήτηση μπορεί να γίνει μόνο για 10-ψήφιους αριθμούς και όχι για σύντομους κωδικούς (αριθμούς που αρχίζουν από 1 ή από 54), ή αριθμούς της σειράς 807.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή της EETT ΕΔΩ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα το πήρατε χαμπάρι αυτό; Αυτή η “υπηρεσία” της ΕΕΤΤ υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.