Τα iPhones της Apple έχουν γίνει όλο και πιο γρήγορα με την πάροδο του χρόνου. Αλλά για να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε έμπρακτα πόσο πιο γρήγορα, θα πρέπει να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν. Για παράδειγμα, τα iPhone 6s και 6s Plus, είναι δυο από τα πιο δημοφιλή smartphones της Apple μέχρι σήμερα. Οι συσκευές έκαναν το ντεμπούτο τους το 2015 και διέθεταν τον Apple A9 επεξεργαστή. Και αν και η Apple διέθεσε αργότερα συσκευές σαν το iPhone 7, το iPhone 6s παρέμεινε το smartphone που χρησιμοποιούνταν πιο πολύ το 2018.

Πλέον, η ναυαρχίδα της Apple είναι το iPhone 11 Pro Max και αν και είναι πολύ πιο γρήγορη στα χαρτιά και στα benchmarks, ο Phonebuff αποφάσισε να βάλει ένα iPhone 6S απέναντι σε ένα iPhone 11 Pro για να διαπιστώσουμε στη πράξη την διαφορά. Αν και δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε όλα τα στοιχεία του βίντεο στο κείμενό μας, η αλήθεια είναι ότι το iPhone 6S αρχίζει να δείχνει την ηλικία του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.