Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά Galaxy Watch 5 στην εκδήλωσή που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Η νέα σειρά Galaxy Watch έρχεται με ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις τόσο από πλευράς υλικού όσο και αισθητικής. Η σειρά έρχεται επίσης με μερικά νέα watch faces. Και ευτυχώς, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα περισσότερα στα παλαιότερα Samsung Galaxy Watch 4.

Ένα μέλος του XDA κατάφερε να εξαγάγει τα αρχεία APK για πέντε από τα watch faces του Galaxy Watch 5. Αυτά τα νέα watch faces μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στα Galaxy Watch 4 χρησιμοποιώντας το ADB. Τέσσερα από αυτά είναι απόλυτα συμβατά με τα παλαιότερα ρολόγια της εταιρείας. Ωστόσο, το νέο watch face Health Monitor δεν λειτουργεί σε αυτά, πιθανώς επειδή μια παλαιότερη έκδοση του ίδιου είναι ήδη διαθέσιμη στα ρολόγια.

Εάν πιστεύετε ότι αυτά τα νέα watch faces θα φαίνονται όμορφα στο ρολόι σας, μπορείτε να τα κατεβάσετε από τον σύνδεσμο που δίνεται παρακάτω σε αυτό το άρθρο. Λάβετε υπόψη ότι εάν θέλετε να επεξεργαστείτε τα watch faces συνιστάται να το κάνετε στο Samsung Galaxy Watch 4 αντί για την εφαρμογή Galaxy Wearable, επειδή η επεξεργασία στην εφαρμογή θα μπορούσε να υποβαθμίσει την ποιότητα των watch faces.

Κατεβάστε τα Galaxy Watch 5 watch faces για το Galaxy Watch 4 από εδώ!!!

Όπως αναφέρθηκε, για να εγκαταστήσετε αυτά τα νέα watch faces στο Galaxy Watch 4 σας θα χρειαστεί να φορτώσετε τα αντίστοιχα APK χρησιμοποιώντας το ADB. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το ADB η διαδικασία θα σας φανεί εύκολη. Ωστόσο, εάν είστε νέοι σε αυτό, ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες του XDA.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.