Το Unpacked 2020 event είναι στις 5 Αυγούστου, αλλά έχουμε πει και άλλες φορές πως παίζει η εταιρεία να παρουσιάσει νωρίτερα κάποια προϊόντα. Νεότερο leak από τον Evan Blass ξεσήκωσε το κοινό, που πιστεύει ότι ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Watch 3.

Ο leaker έχει δημοσιεύσει αμέτρητα renders του Samsung Galaxy Watch 3 και σε ένα από αυτά το smartwatch γράφει την ημερομηνία “Τετάρτη 22”, που συμφωνεί με την 22η Ιουλίου. Γι’ αυτό πολλοί περιμένουν να ανακοινωθεί στις 8 Ιουλίου.

Πέρα από την ημερομηνία, ο Max Weinbach του XDA Developers ανακάλυψε πολλά από τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Watch 3 και αρκετές οθόνες του smartwatch. Σκαλίζοντας το firmware του ρολογιού βρήκε ότι θα υπάρχουν μία έκδοση Bluetooth και δύο LTE, και όλες θα έχουν 8GB MMC αποθηκευτικό χώρο με τα 5.2GB διαθέσιμα για τον χρήστη.

Μετά έχουμε και λέμε, το Samsung Galaxy Watch 3 θα παρακολουθεί τον εμμυνορησιακό κύκλο των γυναικών, θα έχει ανανεωμένη εφαρμογή ημερολογίου, νέα εικονίδια ειδοποιήσεων βασισμένα στο κάθε app, νέο Music Player, καινούργιο εικονίδιο για το Galaxy Store που σημαίνει ότι ίσως δούμε νέο app, και το Samsung Email αντικαταστάθηκε από το Outlook.

Νόμιζες ότι τελείωσα, όχι ακόμη. Ο Max βρήκε όλα τα watch faces του Samsung Galaxy Watch 3 τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν και πλέον έχουν μία νέα γραμμή που ονομάζεται “informative digital edge” και μπορείς να αλλάζεις τις πληροφορίες που δείχνει και το χρώμα της. Επίσης, ανακάλυψε τα νέα emojis της Samsung, τα οποία λογικά θα ενσωματωθούν και στο One UI, κάποια στιγμή.

Τέλος, το Samsung Galaxy Watch 3 έχει νέα εφαρμογή καιρού με φόντο που αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό που δείχνει το app. Επιπλέον, το Spotify θα είναι προεγκατεστημένο για τους χρήστες των ΗΠΑ, αλλά θα μπορούν να το απεγκαταστήσουν, αν δεν το θέλουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.