Πήγαμε μόλις εχθές να ανοίξουμε έναν νέο λογαριασμό στην Optima Bank και προσπαθώντας να κάνουμε video κλήση ενημερωθήκαμε από την υπάλληλο ότι η ταυτότητά μας δεν είναι σφραγισμένη και δεν μπορεί να προχωρήσει η αίτηση εγγραφής μας.

Η ταυτότητά μας έχει εκδοθεί το 2009, όταν δίναμε Πανελλήνιες και είναι με Λατινικούς χαρακτήρες. Μέχρι και σήμερα, κυκλοφορούσαμε με ασφράγιστη ταυτότητα χωρίς να το έχουμε προσέξει και χωρίς ουσιαστικά να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα κατά τις συναλλαγές μας με Τράπεζες, Ελληνικό Στρατό κ.α.

Μόνο η συγκεκριμένη υπάλληλος της Optima Bank εντόπισε ότι η ταυτότητά μας δεν έχει σφραγιστεί. Η σφραγίδα είναι αυτή που περνάει πάνω από τη φωτογραφία μας και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τόσα χρόνια κυκλοφορούσαμε με τέτοια ταυτότητα, χωρίς να μας πει κανείς τίποτα, ούτε οι ίδιοι να το αντιληφθούμε, πέρα από την Optima Bank, η οποία απολύτως δικαιολογημένα δεν προχώρησε στο άνοιγμα του λογαριασμού, καθώς φοβήθηκε για περίπτωση πλαστής ταυτότητας.

Το λάθος προφανώς έγινε στο αστυνομικό τμήμα που προέβη στην έκδοση της ταυτότητας.

Payzy Pro για επιχειρήσεις: Δέξου πληρωμές από τους πελάτες σου εύκολα και με ασφάλεια

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.