Εύκολα αυτό το άρθρο θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφήμιση της Cosmote, ωστόσο στο λέμε από τώρα δεν είναι. Αν δεν το πιστεύεις μην συνεχίζεις την ανάγνωση.

Αναφέρομαι φυσικά στο Cosmote Gigamax Unlimited GB. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι που το θεωρώ αυτή τη στιγμή ως το πιο συμφέρον πρόγραμμα κινητής και internet. Βασικά θα μπορούσαμε να πούμε και σταθερής, δεδομένων των αναγκών μας, που δεν χρειαζόμαστε σταθερό καθόλου, δεν ισχύει όμως αυτό με όλους εσάς.

Αρχικά, σου δίνει 100TB τον μήνα, είναι πρακτικά απεριόριστο. Με 60GB που καταναλώνουμε καθημερινά κατά μέσο όρο στο τέλος του μήνα δεν έχουμε φθάσει καν τα 2TB χρήσης. Η τιμή του 36.90, στο Γερμανό το παίρνεις και πιο χαμηλά, ενώ μπορείς να ζητήσεις να σε βάλουν με έναν αριθμό γείτονα σε Cosmote One και να το πάρεις ακόμη πιο με την έκπτωση δηλαδή του Cosmote One αν δεν έχεις σταθερό.

Παράλληλα, μπορείς να βγάλεις πρόσθετες κάρτες SIM, με 3 ευρώ η κάθε μια, η οποία θα χαλάει από τα 100TB. Δηλαδή τα 100TB μοιράζονται με την κύρια σύνδεση και με όλες τις πρόσθετες κάρτες SIM.

Έχεις την κύρια σύνδεση στο κινητό σου, με απεριόριστη ομιλία, SMS, GB και βάζεις μια στο 4G modem και έχεις στο σπίτι και καταργείς το σταθερό σου internet. Παράλληλα, βάζεις και μια κάρτα SIM στο εξοχικό σου ή σε δεύτερο σπίτι των πεθερικών, των συγγενών σου ή οποιουδήποτε στενού σου προσώπου και τους κόβεις το σταθερό αν δεν το θέλουν και τη βγάζουν με 3 ευρώ το μήνα.

Το πρόγραμμα έχει τρελό value for money για αυτά που προσφέρει. Και στην ουσία καταργεί το σταθερό μας αν δεν μας νοιάζει ο αριθμός σταθερού.

Payzy: Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 40 ευρώ για να τα χαλάσεις σε Cosmote και Γερμανό για ΟΛΟΥΣ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.