Σύμφωνα με έναν tipster στο Twitter, η επερχόμενη οικογένεια των iPhone 15 Pro αναμένεται να αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα, με τον Unknownz21 να επισημαίνει ότι κανένα από αυτά δεν θα είναι κόκκινα. Και κάτι τέτοιο προκαλεί έκπληξη, καθώς ένα από τα χρώματα του iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max φέτος αναμενόταν να είναι βαθύ κόκκινο όπως είχαμε δει σε κάποια renders.

product red

Εν ολίγοις, κάτι τέτοιο ίσως σημαίνει, σύμφωνα με το Forbes,  ότι η Apple δεν θα διαθέσει μια από τις γνωστές (PRODUCT)RED εκδόσεις, κομμάτι της συνεργασίας με φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά στην εύρεση κεφαλαίων εξάλειψης του AIDS σε οχτώ διαφορετικές Αφρικανικές χώρες.

Από την άλλη πλευρά, μια προσεκτική ανάγνωση των Tweets δείχνει ότι δεν υπάρχει λόγος να μην αναμένουμε την εταιρεία να διαθέσει και PRODUCT(RED) iPhone 15 εκδόσεις των smartphones της. Πιο συγκεκριμένα, ο tipster έλαβε μια ερώτηση για τα χρώματα της επόμενης οικογένειας με τον ίδιο να απαντά ότι θα υπάρξουν τέσσερα αλλά κανένα από αυτά δεν θα είναι κόκκινο. Η απάντηση δηλαδή εστιάζει στα τέσσερα χρώματα που η Apple προσφέρει κάθε χρόνο. Τα τρία είναι τα Gold, Silver, Space Black με ένα τέταρτο να διαθέτει κάθε χρόνο. Και αυτό το χρώμα, λεγόταν ότι θα είναι το dark red. Αλλά ακόμη και κάποιο από αυτά να μην είναι κόκκινο δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε μια (PRODUCT)RED έκδοση, καθώς πρόκειται για ένα 5ο μοντέλο.

Και τα τέσσερα iPhone 15 φέτος θα εξοπλιστούν με Dynamic Island, μια κάμερα των 48MP στο πίσω μέρος και φυσικά USB-C charging. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα εξοπλιστούν με τον 4nm A16 Bionic chipset που βρίσκεται στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, ενώ από την μεριά τους τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Μax με τον 3nm A17 Bionic.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.