Έχουν διαρρεύσει τα πάντα για τα προϊόντα που θα δούμε στο Unpacked 2020 event και χάρη στα WinFuture και MySmartPrice έχουμε μάθει κάθε λεπτομέρεια για τα περισσότερα από αυτά. Τώρα, ο γνωστός leaker και tipster Ishan Aqarwal δημοσίευσε renders υψηλής ανάλυσης που δείχνουν κάθε λεπτομέρεια των Samsung Galaxy Buds Live.

Πρώτα από όλα, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι τελικά δεν μοιάζουν εντελώς με φασόλια. Από εκεί και πέρα, τα Samsung Galaxy Buds Live έχουν πιο “επίπεδη” εσωτερική επιφάνεια και wingtips για να εφαρμόζουν καλύτερα στο αυτί, διασφαλίζοντας ότι θα μείνουν στη θέση τους.

Η θήκη των Samsung Galaxy Buds Live είναι τετράγωνη με καμπύλες ακμές και στο εσωτερικό ξεχωρίζει κυρίως η φωτεινή ένδειξη που είναι τοποθετημένη σχεδόν κεντρικά. Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.