Μήνες τώρα διαβάζουμε για το foldable iPhone, αλλά ποτέ δεν είδαμε κάτι συγκεκριμένο. Τελικά, έγινε γνωστό ότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Apple θα έχει δύο χωριστά panels και όχι μία ενιαία εύκαμπτη οθόνη.

Ο Jon Prosser αποκάλυψε ότι το foldable iPhone δεν θα είναι ακριβώς αυτό που ορίζουμε ως foldable. Το πρωτότυπο που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή η Apple έχει δύο χωριστά panels ενωμένα μεταξύ τους με μεντεσέ. Ο ίδιος αναφέρει πως έχει στρογγυλεμένες άκρες, είναι από ατσάλι, και μοιάζει με τα iPhone 11.

Επιπλέον, λέει ότι το foldable iPhone δεν έχει notch, αλλά υπάρχει ένα πολύ μικρό forehead το οποίο φιλοξενεί το Face ID. Τέλος, ο Prosser τονίζει ότι παρόλο που το αναδιπλούμενο της Apple έχει δύο χωριστά panels, όταν είναι ανοιχτό η οθόνη μοιάζει σχεδόν με ένα ενιαίο panel.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.