Skip to content

Δεν θα δούμε 100x SuperZoom στο Samsung Galaxy Note 20+, αλλά θα έχει νέο αισθητήρα

Κοινοποίηση:
Samsung Galaxy Note 20+ Samsung Galaxy Note 20

Ο Ice Universe έχει πάρει φωτιά και αποκαλύπτει το ένα στοιχείο μετά το άλλο. Στα τελευταία του tweet μίλησε για τις κάμερες του Samsung Galaxy Note 20+, και ίσως όσα είπε απογοητεύσουν κάποιους fan της σειράς.

Το πρώτο πράγμα που ανέφερε ο leaker είναι ότι το Samsung Galaxy Note 20+ δεν θα υποστηρίζει το τρομερό 100x SuperZoom του Galaxy S20 Ultra. Αλλά, είπε πως το smartphone θα έχει τον ίδιο 108MP HM1 αισθητήρα κάμερας.

Τα καλά νέα είναι πως το Samsung Galaxy Note 20+ θα έχει έναν ακόμα αισθητήρα που θα λύνει το πρόβλημα με το focus που παρουσιάζει το Samsung Galaxy S20 Ultra.

Που θα πάει, θα φτάσουμε στον Αύγουστο και θα μάθουμε τα πάντα. Εκτός αν τα γνωρίζουμε πολύ νωρίτερα, όπως συμβαίνει συνήθως.

Πηγή: Twitter

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.