Η Google έχει ξεκινήσει τον επανασχεδιασμό της σελίδα της μηχανής αναζήτησης της, ώστε να την κάνει πιο λειτουργική και να ταιριάζει στο Material You. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι όλες οι αλλαγές στο Google Search ευπρόσδεκτες.

Στο reddit κάνουν την εμφάνιση τους screenshot που δείχνουν μία δραστική αλλαγή στη σελίδα της μηχανής αναζήτησης του τεχνολογικού κολοσσού, η οποία σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι.

Το Google Search είχε πάντα έναν άχρηστο κενό χώρο στο αριστερό τμήμα της σελίδας του, ακριβώς κάτω από το Doodle. Την ίδια στιγμή, τα επιπλέον εργαλεία εμφανίζονται κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης.

Φαίνεται ότι η Google σχεδιάζει να μετακινήσει τα επιπλέον εργαλεία στον άχρηστο κενό χώρο, μικραίνοντας το ελάχιστο πλάτος για τη σωστή προβολή της desktop έκδοσης του ιστότοπου.

Google Search Material You Redesign

Αν και η συγκεκριμένη κίνηση είναι άκρως λογική, καθώς όπως αναφέραμε ήδη πρόκειται για την εκμετάλλευση ενός άχρηστου κενού χώρου, κάποιοι χρήστες δείχνουν να μην τους αρέσει αυτή η αλλαγή στο Google Search.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.