Αν δεν καίγεσαι για το internet τόσο πολύ, τότε μάλλον καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στα Vodafone Family Red Plus τα οποία αυτήν την περίοδο η Vodafone τα έχει σε προσφορά. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους και 8GB internet με 15 ευρώ το μήνα ανά άτομο.

Έχεις και Vodafone σταθερή;
Έχεις και διπλάσια GB κάθε μήνα (2 x 8GB = 16GB) και έκπτωση στο λογαριασμό σου. Θεωρώ ότι είναι αξιόλογη τιμή για κάποιον που δεν τον καίει τόσο πολύ το internet.

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

Τελικά η Vodafone το αλλάζει:

 • Η τιμή 15 ευρώ αφορά το μηνιαίο πάγιο του δεύτερου μέλους στο πρόγραμμα Vodafone Family RED Plus.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση της προσφοράς είναι η ύπαρξη μιας κύριας Vodafone Family RED Plus γραμμής. Το συνολικό κόστος ανά μήνα για τις 2 γραμμές διαμορφώνεται σε 51,30 €/μήνα.
 • Οι δύο γραμμές κινητής μοιράζονται τα GB του προγράμματος χρήσης.
 • Σε περίπτωση ενεργοποίησης μόνο μιας σύνδεσης στο πρόγραμμα Vodafone RED Plus, το πάγιο διαμορφώνεται στα 36,30€/μήνα.
 • Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.
 • Ο διπλασιασμός των GB και η συνδυαστική έκπτωσης σταθερής – κινητής, παρέχεται μόνο σε ιδιώτες συνδρομητές Vodafone σταθερής.
 • Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%. Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

Samsung One UI 4.1: Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάμερας για κάθε μοντέλο (αναλυτικά)

4 ΣΧΟΛΙΑ

  • δεν μπορουμε να γνωρίζουμε αν το γνωρίζουν συγκεκριμένα καταστηματα. καλυτερα παρτε τηλεφωνο στη vodafone η συμπληρώστε τον αριθμό σας στη σελίδα της vodafone που υποδεικνύει το άρθρο.

 1. Καλά πάνε ακόμα σε αυτή την εταιρεία; Καλά ο κόσμος δεν γνωρίζει να ενημερώσετε ότι η Vodafone είναι η ποιο κακή εταιρεία με το ποιο κακό σήμα κ την χαμηλότερη ταχύτητα. Δεν διαβάζει ο κόσμος το γκάλοπ με ποσοστό 68%έχει πρόβλημα σε αυτή την εταιρεία; βοηθήστε τον κόσμο για ένα καλύτερο αύριο κ όχι 10 βήματα πίσω.

 2. Μακριά μεχρι να κλείσουν να λήξει το παραμύθι μαζί τους. Ειναι απίστευτα κακή εταιρεία σε όλους τους τομείς. Δεν τα γράφω γιατι απλα ειμαι κακος , απλα βαριέμαι είτε ειμαι ο μιστερ wind ή cosmote, τα γράφω διότι είμαι παθών . Κ μένω κ Αθήνα ρε γαμώτο , ημαρτον δηλαδή !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.