Η Samsung δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση το Samsung Galaxy Note 7, όμως έπεσε έξω. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει φροντίσει να έχει ήδη έτοιμες συσκευές για να καλύψει την ζήτηση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Samsung στο Reuters:

ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ GALAXY NOTE 7, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Η υψηλή ζήτηση είναι πάντα θετική για μία εταιρία, όμως με την κόντρα της Samsung με την Apple, η κορεάτικη εταιρία θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να προλάβει την κυκλοφορία του iPhone 7 Plus.

galaxy note 7 savings

Πέρσυ η Samsung είχε πρόβλημα στο να παράξει μαζικά κυρτές οθόνες για το Galaxy S6 edge, όμως σύμφωνα με πηγή εκ τω έσω, φέτος δεν παρουσιάζονται αντίστοιχα προβλήματα για το Galaxy Note 7.

H εταιρία έμεινε στην δήλωση πως προσπαθούν να αυξήσουν την παραγωγή, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το πως θα το καταφέρει. Ένας αναλυτής της Nomura πάντως, αναμένει 15.000.000 Galaxy Note 7 να πωληθούν αυτό το έτος. Αυτό αν επιβεβαιωθεί θα είναι σημαντική αύξηση σε σχέση με τα 9 εκατομμύρια του Galaxy Note 5, το οποίο όμως δεν είχε κυκλοφορήσει την Ευρώπη επίσημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ