Η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της foldable smartphone. Το OnePlus Open θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, δηλαδή μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Κανονικά, θα βλέπαμε το Open να κάνει ντεμπούτο μέσα στον Αύγουστο. Ωστόσο, αυτό άλλαξε διότι η εταιρεία κάνει αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Ίσως θέλησε να αποφύγει την κυκλοφορία ενός rebrand.

Η OnePlus δεν προχώρησε σε απλές αλλαγές. Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, η εταιρεία άλλαξε το panel της οθόνης του Open, προχώρησε σε δραστικές αλλαγές στον σχεδιασμό, και άλλα.

Τώρα, ο γνωστός και συνήθως έγκυρος tipster Max Jambor αναφέρει ότι το Open μπορεί να αντέξει τουλάχιστον 400.00 αναδιπλώσεις. Αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε πάνω από 10 χρόνια χρήσης με περίπου 100 αναδιπλώσεις την ημέρα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η OnePlus ισχυρίζεται ότι έχει κάνει δοκιμές και τα τηλέφωνα της αποτυγχάνουν στο να περάσουν δοκιμές τρίτων μερών. Ωστόσο, ελπίζουμε όντως να έχει δοκιμάσει σωστά το Open.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.