Το Xiaomi Mi 6 είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας εδώ και ένα χρόνο, όμως στις 31 Μαΐου η Xiaomi θα ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε την ονομασία της επετειακής συσκευής για τα 8 χρόνια Xiaomi, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συσκευή να ονομάζεται Mi 8, αντί για Mi 7. Η συσκευή θα είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά και αν οι φήμες για τιμή στα 3299 yuan (€440) θα το κάνουν πολύ Value for Money αν επιβεβαιωθούν. Η τιμή ακούγεται πολύ ρεαλιστική και θα το κάνει πολύ ρεαλιστικό. Σήμερα βλέπουμε ένα βίντεο, που μας δείχνει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων εν δράση.

Η συσκευή έρχεται με notch στην οθόνη, που δείχνει προς αναγνώριση προσώπου, ενώ οι φήμες το θέλουν με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη οθόνη. Σήμερα βλέπουμε βίντεο, με τον on-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που όπως φαίνεται θα είναι στην συσκευή.

To Xiaomi Mi 8 αναμένεται να έρθει με Snapdragon 845 και 6GB RAM. Πιθανότατα θα δούμε και ασύρματη φόρτιση στην συσκευή, ενώ περιμένουμε και ανανεωμένη κάμερα, τόσο στο hardware, όσο και στο software, με προσθήκη λειτουργιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.