Η Samsung προέβαινε στη ριζική ανανέωση του design των high-end smartphones όλα τα προηγούμενα χρόνια πετυχαίνοντας να κερδίσει και να διατηρήσει ένα πολύ καλό μερίδιο αγοράς. Το απόλυτο Android flagship smartphone της Samsung θα είναι εντελώς bezel-less με ένα ελαφρώς curved display panel. Οι εικόνες που έχουμε συμπεριλάβει στο άρθρο προέρχονται από πηγές του androidheadlines και αναπαριστούν το τελικό στόχο της Samsung.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η Samsung έχει τις τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται για να διαθέσει ένα τέτοιο τελικό προϊόν αν και αναμφισβήτητα έχει δείξει την προσήλωσή της στη μείωση των bezels, χωρίς να καταφεύγει σε λύσεις όπως η εγκοπή.  Τα Galaxy S9 και S9 Plus δεν διέθεταν εγκοπή, κάτι που θα συνεχιστεί με το Galaxy Note 9 και το Galaxy S10.

Η Samsung είναι κατανοητό να θέλει να ακολουθήσει την τακτική αυτή και να την συνεχίσει και σε επόμενες γενιές, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο της στοιχίζει. Δεν περιλαμβάνει για παράδειγμα κάμερες τριών διαστάσεων, οι οποίες χρησιμοποιούνται για depth sensing και mapping. Αν και τα Xiaomi Mi 8 και iPhone X προσέφεραν αυτά τα χαρακτηριστικά στους χρήστες, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι επέκριναν τις εταιρείες αυτές (και όχι μόνο) για την ενσωμάτωση της εγκοπής.

Η Samsung εργάζεται με μια start-up εταιρεία από το Ισραήλ, την Mantis Vision, σε μια 3D camera που δεν θα χρειάζεται εγκοπή για τη στέγασή της και η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Galaxy S10.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.