Ο Senior Vice President της Xiaomi, Wang Xiang, μοιράστηκε μαζί μας τέσσερα camera samples του Xiaomi Mi 8 στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Το Xiaomi Mi 8 ανακοινώθηκε μόλις πρόσφατα μαζί με το Mi 8 Explorer Edition και το Mi 8 SE και η συσκευή έλαβε μια υψηλή βαθμολογία στο DxOMark. Συγκεκριμένα, αυτή κατάφερε να αποσπάσει 99 βαθμούς από την ομάδα του DxOMark, ενώ έλαβε 105 score όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών. Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα ratings στο DxOMark που έχουν δοθεί σε smartphones.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες έχουν συμπιεστεί και γίνει resized από την πλατφόρμα του Twitter, ωστόσο ακόμη και έτσι διατηρείται η ποιότητά τους, με αποτέλεσμα να μας δίνουν μια πολύ καλή εικόνα όσον αφορά, το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το σύστημα διπλής κάμερας. Όλες οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από τις πίσω κάμερες του Xiaomi Mi 8 και καμιά δεν έχει γίνει edited από κάποιο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών με οποιονδήποτε τρόπο. Οι τρεις φωτογραφίες έχουν ληφθεί στο φως του ηλίου, ενώ η τελευταία λίγο αργότερα. Όλες οι φωτογραφίες είναι αρκετά καθαρές, όπως και τα χρώματα. Τα προβλήματα στη λήψη εντοπίζονται στη τελευταία φωτογραφία, όπου τα smartphones αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ωστόσο όμως το Xiaomi Mi 8 τα καταφέρνει εξίσου καλά, με τη λεπτομέρεια να διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Το Xiaomi Mi 8 έρχεται με δυο κάμερες των 12MP στο πίσω μέρος με αισθητήρα IMX363 της Sony. Η δεύτερη κάμερα, έρχεται με αισθητήρα S5K3M3 της Samsung και πρόκειται για telephoto φακό. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συμπληρώνουν ο Snapdragon 845 64-bit octa-core SoC, 6GB RAM και 6.21-inch fullHD+ display. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.