Για ακόμη μια φορά η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι όσοι επέλεξαν τα σταθερά τιμολόγιά της κλείδωσαν  την τιμή για όλη τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους. Αυτό ουσιαστικά αναφέρει σε νέα ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες.

Τα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ, που το techmaniacs.gr αν και λίγο εκτός θεματολογίας μας, ήταν από τα ελάχιστα sites που έβγαλαν σχετικό άρθρο, αφορούν όσους κάνουν αιτήσεις από 11/4 και μετά.

Η εταιρεία ανεβάζει την τιμή της κιλοβατώρας στα νέα συμβόλαια του My Home Online στη τιμή των 0.22900 ευρώ με το πάγιο να βρίσκεται στο 1 ευρώ το μήνα, ενώ οι κιλοβατώρες στο νυχτερινό ανεβαίνουν στα 0.17600.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχει δίκιο η ΔΕΗ .
  Εχω συμβόλαιο Και δεν μου έχει γίνει καμία αύξηση στους λογαριασμούς.
  Το ΣΩΣΤΟ να το λέμε.

  • και γω το ίδιο για 1998 kwh ημερήσιο νυχτερινό εκκαθαριστικό με 276 έναντι …..60 ευρω εχω το my home enter από Δεκέμβριο του 2020.

 2. 1240€ λογαριασμός! Με Ρήτρα αναπροσαρμογής 860€ είναι η ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη που έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια!

  • Πες και τις κιλοβατώρες , έχω ΔΕΗ στην επιχείρηση 110κβ 55 ευρώ, και στο σπίτι 240κβ 80 ευρω

 3. Μετά την λήξη συμβολαίου όμως τι θα γίνει; Έχω παλιό κλειδωμένο συμβόλαιο my home online.που λήγει Αύγουστο του 2022

 4. Στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ λέει ότι τα σταθερά συμβόλαια μετά τη λήξη τους αν δεν διακόψει ο καταναλωτής ανανεώνονται επ’αοριστον. Ισχύει αυτό; Κι αν ναι με τί τιμή κιλοβατωρας; Υπάρχει κανείς υπεύθυνος να μας διαφωτίσει;

  • Ανανεώνεται με την υπάρχουσα τιμή εκείνη την ημέρα. Αυτή την στιγμή η τιμή του σταθερού τιμολογίου είναι στα 0,245€.

 5. 6. Ανανέωση Σύμβασης
  6.1 Μετά το πέρας της αρχικής διάρκειας των δώδεκα (12) μηνών κατ’ εφαρμογή του Άρθρου 5 των Γενικών
  Όρων Σύμβασης Οικιακού Πελάτη ή Μη Οικιακού με ισχύ παροχής έως 25 kVA, η Σύμβαση θα ανανεώνεται
  αυτομάτως σε αορίστου χρόνου, θα εφαρμόζεται και θα ισχύει το εκάστοτε ισχύον δημοσιευμένο τιμολόγιο
  ΔΕΗ myHome Enter+, καθώς και οι δημοσιευμένοι Γενικοί Όροι και Ειδικοί όροι που ισχύουν για το προϊόν
  αυτό, με εξαίρεση την εφαρμογή τυχόν προωθητικών εκπτώσεων. Σε περίπτωση μη διάθεσής του
  προϊόντος, θα εφαρμόζονται το βασικό τιμολόγιο και οι αντίστοιχοι όροι κατ’ αναλογία των ανωτέρω.

 6. Μετά την λήξη του συμβολαίου σας, τον Αύγουστο δηλαδή, θα μεταφερθείτε στο νέο αυξημένο τιμολόγιο.

 7. Μετά την λήξη του συμβολαίου σας, θα μεταφερθείτε στο νέο αυξημένο τιμολόγιο.

 8. Αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός και η ΔΕΗ αν ήταν το παλιό καλό μονοπώλιο, θα μπορούσε να είχε αφομιωση μέρος της ΤΕΑ κατά πολύ. Σκεφτείτε ότι η ΔΕΗ ήταν η τελευταία που εφάρμοσε την Ρήτρα και αυτό γιατί με επιστολή που έστειλε στη ΡΑΕ Μυτιληναίος κτλ απαίτησαν να το κάνει και η ΔΕΗ . Ας λουστούμε τον ανταγωνισμό. Και ναι ! Έχω τι ny home online που λήγει τον 10/23 και δεν έκανε καμία αλλαγή . Ενώ οι άλλες εταιρείες αλλάξανε όλα τους τα τιμολόγια . Επιλέγω ΔΕΗ επιλέγω σιγουριά . Τώρα κάτι 1240€ που διαβάζω λογαριασμούς κτλ δεν είναι ότι έχασα την εμπιστοσύνη στην ΔΕΗ αλλα ότι έχασα εμπιστοσύνη σε αυτούς που ψηφίζω τόσα χρόνια πρέπει να είναι.

 9. Λυπάμαι ειλικρινά για την παραπληροφορηση με τη ρήτρα αναπροσαρμογης αλλά θα πω κάτι απλό πληρώνουμε ότι είμαστε κι εξηγούμαι με κατανάλωση 843kw πλήρωσα λογαριασμό 193ευρω από τα οποία η ρήτρα αναπροσαρμογης ήταν 85ευρω και ήταν λογαριασμός που περιείχε και χρήση κλιματιστικου 4ωρες τη μέρα συμπληρωματική θέρμανση όταν μιλάμε για οικονομία στο ρεύμα εννοούμε κάτι πολύ απλό 4-5πληντηρια το μήνα ρύθμιση του θερμοση φωνα στους 36cmax!!!! και μαγείρεμα 3φορεςτην εβδομάδα με χύτρα ταχύτητας και όχι φούρνο αυτος 2-3φορες το μήνα ναι ξέρω σας φαίνεται αδιανόητο κι όμως είναι εφικτό,η λογική το νοικοκυριοκατανάλωση 2 ατόμων δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 650κw το τετράμηνο και προσαυξανετε 120-150 για κάθε επιπλέον άτομο στο νοικοκυριό

 10. Πάντως όταν κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών, για άλλο θέμα, με διαβεβαίωσαν πως α) θα με ενημερώσουν πριν τη λήξη του myhome online β) αν θελήσω να το ανανεώσω, αυτό θα γίνει με τη χαμηλή τιμή που πληρώνω τώρα (0,105) και όχι με αυτή που θα ισχύει τότε για όσους κάνουν νέο συμβόλαιο. Και ήταν κατηγορηματικοί σε αυτό! Ότι δλδ οι νέες τιμές αφορούν νέους πελάτες. Πολύ καλό για να είναι αληθινό βέβαια. Ίδωμεν..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.