Η κατάσταση με το ebill της ΔΕΗ. Συνεχώς προβλήματα, κάποιες φορές να κολλάει και να μην μπορείς να δεις τους λογαριασμούς σου ή να κάνεις όποια ενέργεια εσύ θέλεις. Το τελευταίο διάστημα, ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι και η ενότητα όπου μπορείς να διαχειριστείς την κάρτα της πάγιας εντολής, απαραίτητη σε προγράμματα όπως το deh my home online, όπου απαιτεί πάγια εντολή για να μην σε πετάξει σε Γ1 παρουσιάζει πολλές φορές μήνυμα για εργασίες αναβάθμισης.

Το μήνυμα που βλέπεις σήμερα στο ebill αν μπεις αναγράφει: Η υπηρεσία είναι εκτός λειτουργίας λόγω εργασιών αναβάθμισης. Θα είναι ξανά διαθέσιμη από το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Για κάποιον λόγο λοιπόν, έχουν ξεχάσει το μήνυμα στην λανθασμένη ημερομηνία της 16ης Αυγούστου, όταν προφανώς είχε βγει πάλι εκτός. Δεν μπήκαν καν στο κόπο να διορθώσουν την ημερομηνία.

dei

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτός ή αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργία του abb της ΔΕΗ πρέπει να είναι τουλάχιστον γελοίοι. Και εγώ τους έγραψα, (πριν ενα μήνα περίπου), καλώντας τους να το φτιάξουν έτσι που να λειτουργεί….ούτε απάντηση δεν έστειλαν….μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τους ενδιαφέρουν μόνο οι υψηλοί μισθοί, σε βάρος της κοινωνίας βεβαίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.