Μπορεί το design του Samsung Galaxy S23 Ultra να αποκαλύφθηκε, αλλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, εκεί επικρατεί ένα μπέρδεμα. Ειδικότερα, όσον αφορά τις κάμερες, κάποιες πηγές επιμένουν σε έναν 200MP κύριο αισθητήρα, και κάποιες άλλες λένε ότι μπορεί να μην δούμε τέτοια κάμερα ούτε φέτος στα Galaxy S.

Στα τελευταία νέα, ολλανδική ιστοσελίδα, η οποία έχει ένα καλό σερί από έγκυρα leaks σχετικά με τα προϊόντα της Samsung, ισχυρίζεται ότι το S23 Ultra θα έχει όντως κύρια κάμερα 200MP, επικαλούμενη πληροφορίες που έλαβε. Ωστόσο, δεν αναφέρει καμία λεπτομέρεια για τον αισθητήρα, ούτε αποκαλύπτει την πηγή.

Ο ισχυρισμός του site ακολουθεί δηλώσεις του γνωστού και έγκυρου leaker Ice Universe και ενός κορεατικού ειδησεογραφικού ιστότοπου ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έχει αισθητήρα 200MP. Εφόσον οι έγκυρες πηγές που αναφέρονται στον αισθητήρα αυξάνονται, μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η εταιρεία θα κάνει την αναβάθμιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.