Για όσους περιμένουν πως και πως την ανακοίνωση του πρώτου DLC για το Dark Souls 3, τότε οι παρακάτω νέες εικόνες από το Concept Art του θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα!

dark souls 3 dlc2

Η διαρροή προέρχεται από ένα Ιαπωνικό design house που ασχολείται με το Dark Souls 3 και από τις εικόνες που ανεβάσανε φαίνεται ότι είναι αρκετά πειστικές για να υποθέσουμε ότι το πρώτο DLC του Dark Souls 3 θα λαμβάνει χώρα στo βασίλειο του Londor.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το όλο concept φαίνεται αρκετά σκοτεινό και πολλοί θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι μοιάζει πάρα πολύ με το Bloodborne (ένα άλλο πρότζεκτ της From Software) παρά με Dark Souls.

Ακολουθούν SPOILERS

Δείτε παρακάτω το Concept Art του (Londor;) DLC:

dark souls 3 dlc

dlc

dark

Σύμφωνα με την σελίδα Fextralife, περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο πρώτο DLC, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, θα ανακοινωθούν σήμερα ή το πολύ αύριο.

Περισσότερες εικόνες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.