ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επαναστατική κάμερα οικιακής ασφαλείας, η οποία προσφέρει κάλυψη 180˚

 

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2016 – Η D-Link σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις Wi-Fi κάμερες ασφαλείας, με την παρουσίαση της πρώτης Wireless AC κάμερας με δυνατότητα πανοραμικής θέασης 180°. Η κάμερα προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή γωνία θέασης, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κάμερες που διατίθενται στην  αγορά.

Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L) εξαλείφει την ανάγκη χρήσης  δυο ή περισσότερων καμερών, για την κάλυψη ενός δωματίου – ο χρήστης βλέπει περισσότερα με λιγότερες συσκευές, άμεσα. Ενώ οι περισσότερες κάμερες προσφέρουν γωνία θέασης 130°, η γωνία 180 μοιρών μειώνει τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από την κίνηση της κάμερας. Καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου, χωρίς να περιορίζεται από τις γωνίες, είναι δυσκολότερο να εντοπιστεί από τυχόν εισβολείς. Παράλληλα, δεν παράγει ήχους λόγω απουσίας κινητών μερών, έτσι ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή από  πιθανούς εισβολείς.

«Οι κάμερες με τόσο προηγμένη τεχνολογία, συνήθως χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες» σχολίασε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Αναγνωρίζουμε όμως, ότι η οικιακή ασφάλεια είναι εξίσου σημαντική. Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L) αποτελεί μια επαναστατική λύση, ιδανική  για την παρακολούθηση ενός ολόκληρου δωματίου, από μία και μόνο συσκευή, εξαλείφοντας κάθε λόγο ανησυχίας για την ασφάλεια του σπιτιού.»

Η κάμερα αποτελεί την ιδανική συσκευή για να ξεκινήσει μια DIY εγκατάσταση σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, καθώς προσφέρει: ποιότητα βίντεο HD, ενσωματωμένο μικρόφωνο, αυτόματη θέαση ημέρας και νύχτας και δυνατότητα ρύθμισης ανίχνευσης κίνησης σε συγκεκριμένο σημείο – όπως διάδρομοι ή παράθυρα– ανίχνευση ήχου, καθώς και αποστολή ειδοποιήσεων.

Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera έρχεται να προστεθεί σε ένα μεγάλο εύρος mydlink καμερών, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ασφαλή και εύκολη πρόσβαση, αλλά και τη δυνατότητα παραμετροποίησης, απομακρυσμένης παρακολούθησης και  διαχείρισης μέσω smartphone, tablet ή PC. Η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink ή μέσω της διαδικτυακής πύλης mydlink, ενώ οι χρήστες δεν επιβαρύνονται με συνδρομές και ειδικό software.

Για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, περιλαμβάνεται microSD κάρτα 16GB που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητα για άμεση καταγραφή, απευθείας στην κάμερα. Μπορεί να ρυθμιστεί για εκκίνηση εγγραφής βάσει γεγονότων, προγράμματος ή για συνεχή καταγραφή.

Χαρακτηριστικά

  • Εύρος λήψης 180 μοιρών– Ευρυγώνιος φακός, σε μια σταθερή κάμερα, ιδανική για κάλυψη μεγάλων δωματίων και πολλαπλών σημείων εισόδου.
  • Ποιότητα βίντεο HD 720p – Υψηλή ανάλυση και ευκρινής εικόνα, για παρακολούθηση του σπιτιού σας.
  • Μοναδική τεχνολογία DeWarping– Μεγιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, μειώνοντας τις παρεμβολές.
  • Wireless AC– Τελευταία τεχνολογία dual-band Wi-Fi, για μεγαλύτερο εύρος ζώνης και βελτιωμένη κάλυψη.
  • Ανίχνευση ήχου και κίνησης– Push ειδοποιήσεις, κατά την ανίχνευση ήχου και κίνησης.
  • Καταγραφή τοπικά– Κάρτα 16GB MicroSD.
  • Νυχτερινή λήψη– Δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και 5 μέτρα στο απόλυτο σκοτάδι, χάρη στα ενσωματωμένα IR LED.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.