Η Cyanogen Inc., που βρίσκεται πίσω από την διάσημη CyanogenMod Custom ROMs του Android, πρόσφατα αρνήθηκε την εξαγορά της από την Google. Σήμερα μαθαίνουμε πως πλέον θα μπορεί να εγκατασταθεί στις Android One συσκευές, χάρη στη δουλειά του varum.chitre15, που είναι ένας developer από την Ινδία και μέλος του XDA-Developers. Ο developer κατάφερε να πάρει root στις τρεις πρώτες Android One συσκευές και να τους περάσει CyanogenMod.

cyanogenmod-cid-mascot

Η εγκατάσταση recovery είναι ότι χρειάζεται για να γίνει εγκατάσταση Custom ROM και κατά συνέπεια και η CM 11. Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένα προβληματάκια ακόμα σχετικά με το Wi-Fi και την αναγνώριση της δεύτερης SIM, αλλά ενδέχεται να λυθούν στο μέλλον.

Το Android One πρόγραμμα της Google, έχει σαν σκοπό να φέρει entry level συσκευές που θα μπορούν να τρέχουν αξιοπρεπέστατα το λειτουργικό της. Οι συσκευές θα έρχονται σε πολύ χαμηλές τιμές και θα προορίζονται για τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Πηγή | Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν υπάρχει καθαρό android στη συσκευή δεν υπάρχει λόγος για άλλη rom ας είναι και cm. To Nexus 7 2012 του αδερφού μου τρέχει σφαίρα και από ui τόσους launchers έχει το store, βάζεις ότι θες.
    Τώρα αν θες να πειραματιστείς ή έχει φέρει κάποια λειτουργία κάποια άλλη rom αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως από ταχύτητα δεν θα δεις μεγάλη διαφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.