Η Cyanogen φαίνεται πως ανεβαίνει αρκετά τελευταία και έχει τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των εταιριών. Θυμάμαι πως ήταν οι ROMs της πίσω στο 2010 και βλέπω μια πιο καλά οργανωμένη εταιρία τώρα με ποιοτικότερη δουλειά. Η Cyanogen ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως συνεργάζεται με την Nextbit για να φέρουν ένα “really cool” προϊόν. Όλα αυτά όμως τραβάνε την προσοχή της Samsung, της Microsoft, της Amazon και της Yahoo.

cmbootanimation-531x302

Οι παραπάνω εταιρίες έχουν δηλώσει στο παρελθόν, πως ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια έκδοση του Android, που θα είναι μεν κάτω από την ομπρέλα της Google, αλλά θα είναι και κομμένη-ραμμένη στα μέτρα τους. Η Amazon έφτιαξε το FireOS, που είναι μια forked έκδοση του Android. H Samsung ψάχνει κάτι αντίστοιχο καθώς θέλει να αποδείξει στην Google πως αυτή είναι η αιτία που πέτυχε το Android. Η MS μπορεί να χρησιμοποιήσει Cyanogen, αλλά να αντικαταστήσει τα Google services με τα αντίστοιχα δικά της. Τέλος, η Yahoo εξαγόρασε τον Aviate Launcher και η Cyanogen θα την έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι του Android.

Με την επιλογή της OnePlus να βάλει cyanogenmod στο One, η Cyanogen πήρε μεγάλη ώθηση και προβολή. Η εταιρία έλαβε δωρεές $30 εκ. πέρσι και με την νέα σεζόν, αναμένεται να συνεχίσει δυναμικά… εκτός αν εξαγοραστεί από κάποια από τις προαναφερθείσες εταιρίες!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.