Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε στα χέρια μας το Cubot X16S, το οποίο μας έστειλε το GearBest, το οποίο ευχαριστούμε πολύ. Θα βρείτε την συσκευή στο κατάστημα, στην τιμή των €109, που είναι εξαιρετική με βάση τα όσα προσφέρει.

Cubot X16S (2)

Η συσκευή έχει οθόνη 5.0 ιντσών, ανάλυσης 720p, που σημαίνει πως η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 294ppi, που είναι πολύ καλά. Η τεχνολογία της οθόνης είναι IPS LCD, που μας προσφέρει ρεαλιστικά χρώματα και καλές γωνίες θέασης.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον MediaTek MT6735, με 4 πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.3GHz. Στο θέμα της μνήμης έχουμε 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 128GB.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 8MP αισθητήρα στο πίσω μέρος, που μέσω interpolation ανεβαίνει στα 13MP. Στην πρόσοψη έχουμε 5MP αισθητήρα που με την ίδια τεχνολογία ανεβαίνει στα 8MP. Η πίσω κάμερα τραβάει βίντεο 1080p, ενώ η εμπρόσθια περιορίζεται σε VGA, που είναι αρκετό για τις βιντεοκλήσεις μας.

Τέλος η συσκευή τρέχει Android 6.0 Marshmallow και έχει μπαταρία 2700mAh.

Πάμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Εμφανισιακά το Cubot X16S είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Η καλή ποιότητα κατασκευής περιλαμβάνει πλαίσιο από αλουμίνιο, αρκετά ανθεκτικό και γυαλί μπροστά και πίσω. Το πάχος της συσκευής είναι μόλις 8mm, κάτι που προσθέτει στην εμφάνισή του. Τα πολύ μικρά bezels το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό και στο σύνολό του είναι ικανό να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ