Σήμερα κατά την βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα, πέσαμε πάνω σε μια συσκευή που ίσως να ενδιαφέρει όσους θέλουν μεγάλη οθόνη, χωρίς να πρέπει να δώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό. Ο λόγος για το Cubot Max, το οποίο βρήκαμε στο GearBest, στην τιμή των €118, λόγω της προωθητικής ενέργειας που τρέχει η εταιρία, μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Cubot Max (4)

Το Cubot Max έχει οθόνη 6.0 ιντσών, με ανάλυση HD. Η τεχνολογία τη οθόνης είναι IPS LCD, κάτι που προσφέρει καλύτερες γωνίες θέασης και ρεαλιστικά χρώματα. Η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 244ppi, που είναι αρκετά καλά για οθόνη τέτοιου μεγέθους.

Cubot Max (2)

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον οκταπύρηνο ΜΤ6753, με τους πυρήνες του χρονισμένους στα 1.3GHz. Στο θέμα της μνήμης έχουμε 3GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι στα 32GB, επεκτάσιμος με microSD μέχρι 128GB. Το Hardware της συσκευής είναι αρκετά δυνατό για να τρέξει πρακτικά οτιδήποτε βρείτε από εφαρμογή ή παιχνίδι.

Cubot Max (1)

Στο θέμα της κάμερας, το Cubot Max έχει αισθητήρα 8MP στο πίσω μέρος, η οποία μέσω software (interpolation) ανεβαίνει στα 13MP. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 1.3MP, ο οποίος με την ίδια τεχνολογία ανεβαίνει στα 5MP.

Cubot Max (3)

Τέλος η συσκευή έρχεται με μπαταρία 4100mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Βρείτε εδώ το Cubot Max

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ