Η ελληνική Crypto, έρχεται με ένα αρκετά ενδιαφέρον tablet το Crypto Creev Q8000, που έρχεται στην τιμή των €129 μόνο. Όπως είναι λογικό πέρασε από το techmaniacs.gr και αφού το δοκιμάσαμε εκτεταμένα μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα… αξίζει τα λεφτά του;

Crypto Creev Q8000 (2)

Η συσκευή έχει οθόνη 8 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD και ανάλυσης 1280×800. Στο εσωτερικό έχουμε MediaTek MT8127, με 4 πυρήνες ARM Cortex-A7 χρονισμένους στα 1.3GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια ARM Mali 450 MP. Από μνήμη έχουμε 1GB RAM και 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD, μέχρι 32GB.

Στην πλάτη της συσκευής βρίσκουμε κάμερα 2MP, χωρίς LED Flash, ενώ η μπροστινή είναι απλή VGA.

Τέλος η συσκευή ζυγίζει 301γρ και τρέχει Android 4.4.2 KitKat, ενώ η μπαταρία του είναι 4200mAh.

Πάμε να δούμε την συσκευή λίγο πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το Crypto Creev Q8000 είναι ένα αρκετά όμορφο tablet, Μπορεί να μην έχει τα μικρότερα bezels του κόσμου, αλλά αυτό μας επιτρέπει να το κρατάμε όπως θέλουμε, χωρίς να πατάμε τυχαία την οθόνη με την παλάμη μας. Τα 300γρ. προσφέρουν άνετη αίσθηση στο χέρι, ενώ τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν δείχνουν φθηνιάρικα. Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι εμφανίσιμη και δεν έχει κάτι το άσχημο πάνω της. Με απλό και τυπικό σχεδιασμό, θα σας καλύψει αισθητικά.


Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.