Ο καλός ήχος είναι βασικός για κάθε σύστημα, είτε είναι σταθερός υπολογιστής, είτε είναι laptop είτε ακόμα και η τηλεόρασή μας. Συνήθως οι αξιοπρεπείς λύσεις κοστίζουν πολλά χρήματα, όμως η Creative έρχεται με τα Peble V2 για να καταρρίψει αυτό τον μύθο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηχείων που μπορούμε να το βρούμε στα €25 ευρώ μόνο και έχουν σκοπό να προσφέρουν κορυφαίο σχεδιασμό και καλή απόδοση.

Τα ηχεία συνδέονται στην πηγή μας με 3.5mm audio jack, ενώ η τροφοδοσία τους σε ρεύμα γίνεται μέσω USB C. Αν δεν έχουμε τέτοια θύρα στην πηγή μας, μέσα στην συσκευασία θα βρούμε αντάπτορα από USB C σε USB A.

Η ουσία ενός ηχείων είναι ο ήχος τους, και εδώ έχουμε δύο δορυφόρους των 4W ο καθένας, ενώ με το boost που διαθέτουν, φτάνουν μέχρι και τα 16W.

Τα ηχεία είναι στημένα έτσι, ώστε να έχουν γωνία 45 μοιρών, ώστε ο ήχος να έρχεται απευθείας στο πρόσωπό μας. Αυτό προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία ακρόασης στον χρήστη. Στην πρόσοψη έχουμε το twitter και στο πίσω μέρος το woofer, για τα μπάσα.

Στο σύνολο ο ήχος είναι πολύ ποιοτικός, με πολύ δυνατά μπάσα, σε σημείο που νιώθουμε τις δονήσεις στο τραπέζι που τα έχουμε, ενώ οι ψηλές είναι πολύ καθαρές, χωρίς να ενοχλούν. Οι μεσαίες γεμίζουν πολύ καλά τον ήχο, δίνοντας καλό βάθος και η ένταση είναι αρκετή για να γεμίσει ένα μικρό προς μεσαίο δωμάτιο.

Τα ηχεία έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φαίνονται αρκετά ανθεκτικά. Στο κάτω μέρος τους θα βρούμε δακτύλιο από λάστιχο, ώστε να μην γλιστράνε στο τραπέζι μας λόγω των δονήσεων του μπάσου.

Τέλος αυτό που πρέπει να σιγουρέψουμε, είναι πως η USB μας δίνει αρκετό ρεύμα για να μπορούν τα ηχεία να παίξουν στην μέγιστη ένταση.

Στα €25 είναι πραγματικά ένα άριστο προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες μας στο έπακρο. Δοκιμάσαμε τα ηχεία τόσο στο laptop όσο και στην σταθερό, ενώ έδωσαν άλλη πνοή και στον ήχο της τηλεόρασης, προσφέροντας πολύ καλύτερης ποιότητας ήχο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.