Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με κάρτες ανανέωσης και φυσικά να μην έχεις συμβόλαια, μάλλον η καλύτερη λύση είναι να επιλέξεις το εν λόγω πρόγραμμα Cosmote Neo το οποίο σου δίνει 7GB internet, απεριόριστη ομιλία και SMS χωρίς καμία δέσμευση με 16ευρώ κάθε μήνα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσφορά αποκλειστικά για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, FROG και COSMOTE Neo έως και 30/06/24. Παράλληλα αν έχεις Payzy κερδίζεις διπλάσια GB στο πλάνο σου σε πληρωμές έως και 29/02/2024! Τα GB αποδίδονται αυτόματα σε νέες ενεργοποιήσεις και μηνιαίες ανανεώσεις και ακολουθούν την ημερομηνία λήξης του πλάνου σου.

Όπως έχουμε πει δεν υπάρχει κανένα απολύτως συμβόλαιο και δεν σε δεσμεύει η Cosmote να παραμείνεις σε αυτό. Και μάλιστα η συνολική τελική τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10%. Πρακτικά σου δίνει περισσότερα GB από αυτό που σου δίνουν τα πακέτα της καρτοκινητής, στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα. Παράλληλα μπορείς να αλλάξεις άμεσα από την εφαρμογή της Cosmote τον χρόνο ομιλίας και τα δεδομένα που χρειάζεσαι, ανάλογα με την περίοδο. Για παράδειγμα το καλοακαίρι που είμαστε διακοπές, χρειαζόμαστε περισσότερα δεδομένα, οπότε μπορούμε να ρυθμίσουμε από την εφαρμογή τα δεδομένα που θέλουμε, πλήρώνοντας την διαφορά, για εκείνο το μήνα μόνο. Όταν επιστρέψουμε μπρούμε να γυρίσουμε σε χαμηλότερο πακέτο.

Μπορείς να βρεις εδώ την προσφορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιατί το γράφετε σαν να είναι κάποια εξαιρετική προσφορά; Διαφήμιση κάνετε; Οι παροχές είναι ελάχιστες και η τιμή πολύ υψηλή! Με το μισό κόστος ή χαμηλότερο θα ήταν όντως κάτι σημαντικό! Οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα είναι αδικαιολόγητα ακριβές και φτωχές σε παροχές.

  • 16 ευρώ για απεριοριστη ομιλία, SMS, και κάποια δεδομένα είναι πολλά; Ναι όλοι θέλουμε να δίνουμε 15 ευρώ και να τα έχουμε όλα απεριόριστα, όμως αυτό με δεδομένο τον πληθυσμό της χώρας, είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

 2. Όταν το βασικό πακέτο απεριόριστης ομιλίας (13,50€) στο whats up με 600 sms (κανείς δεν χρησιμοποιεί τόσα πολλά πλέον) και 2,5gb (+ 2 gb για ένα μήνα από το token ανανέωσης των 15€), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συντάχθηκε το παρόν άρθρο, το οποίο παρουσιάζει ως προσφορά μια επιπλέον χρέωση (1€) για ελάχιστα gb, αλλά περισσότερα sms που κανείς δεν χρησιμοποιεί.

 3. Ναι, είναι πολλά. Τα δεδομένα λεπτά και SMS αρχίζουν να είναι άχρηστα σιγά – σιγά στην εποχή του διαδικτύου και θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένα. Τα 7 GB είναι αστεία λίγα.

  Εσείς σκέφτεστε ως επιχειρηματίας, κάτι που είναι λογικό ως ιδιοκτήτης του Techmanicas. Από την άλλη, εγώ ως καταναλωτής, όπως και πολλοί ακόμα (βλ. Κουτσόγιωργα), σκεφτόμαστε ως καταναλωτές. Το κόστος των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα είναι αδικαιολόγητα υψηλό, τόσο για τα οικονομικά μεγέθη της χώρας, όσο και σε σύγκριση με άλλες (και συχνά πλουσιότερες) χώρες, όπως γνωρίζουμε από δημοσιευμένες έρευνες σύγκρισης κόστους, και ανεβαίνει συνεχώς (ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία). Το μέγεθος του πληθυσμού δεν είναι δικαιολογία, ούτε ο πληθωρισμός.

 4. Στην Γλασκωβη με 45£ απεριοριστα
  ολα + συσκευη! Δυστυχως δωσαμε κι εδω το στιγμα μας! Κανανε συμβολαια, επαιρναν το κινητο και φεύγανε ελλαδα! Τωρα υπαρχουν περιορισμοί! Μην μιλαμε για φθηνά τιμολόγια στην ελλαδα! Ουτε δικτυα, ιντερνετ κλπ!

 5. Κρίμα που τα βγάζετε αυτά σε άρθρα ενώ με NOVA παίρνεις απεριόριστα ΜΒ και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους με 5€
  Λάδωμα για άρθρα λαδωμααααα

 6. Πάντως η Nova έχει συμβόλαιο με απεριόριστα τα πάντα στα 18€ αρκεί να υπάρχει ενεργό συμβόλαιο στο ίδιο πακέτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.